Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Wagner Intercooler set en Downpipes | Voorwinden Parts

Wagner Tuning Logo

Voorwinden Parts is uw Nederlandse dealer van alle in het assortiment van Wagner Tuning beschikbare intercooler en turbokits.

 Beschikbare onderdelen van Wagner Tuning voor uw auto:

 Wagner Tuning Intercoolers en Intercooler Kits

Wagner Tuning Intercooler

De intercoolers van Wagner Tuning zijn ontworpen en gebouwd in Duitsland. Door het gebruik van hoogwaardige aluminium en een geautomatiseerd lasproces zijn deze intercoolers oersterk en 100% lekdicht. De meeste intercoolers zijn eenvoudig te plaatsen en vervangen uw originele inlaatlucht koeler. De gecomprimeerde lucht wordt vanaf de turbo door een grotere intercooler geleid waardoor deze verder afkoeld. Dit heeft een hogere dichtheid tot gevolg waardoor de cilindervulling van uw auto groter word. En dat zonder de turbodruk te verhogen!

Intercoolerkits van Wagner zijn altijd van het type "Front Mount". Dit wil zeggen dat de intercooler in het midden van de bumper wordt geplaatst direct achter de grootste luchtinlaat. Voor sommige types zijn er ook intercoolers leverbaar die de originele vervangen. Deze komen bijvoorbeeld bij de Audi S en RS modellen op de originele plek en worden dan compleet geleverd inclusief  grotere luchtkanalen en nieuwe bumpergrilles.ST Suspension veren online bestellen

 

 

 

Wagner Tuning RVS Downpipes

Wagner Tuning RVS Downpipe

Wagner Tuning levert naast de koelers ook een assortiment RVS Downpipes. Tenslotte zal wanneer er meer lucht de motor ingezogen wordt deze ook ergens heen moeten. Door het optimaliseren van de downpipe op uw turbo auto spoelt de turbo eerder op, remt minder af bij overschakelen en helemaal bij de turbo downpipes zonder katalysator is er een hogere einddruk mogelijk omdat de downpipe minder weerstand biedt aan uw uitlaatgassen.De downpipes zijn voorzien van een racekatalysator of vervangen de katalysator volledig voor maximale flow van uw uitlaatgassen.

Een leuke bijkomstigheid aan het monteren van grotere downpipes in uw uitlaatsysteem naast de vermogenswinst zal het motorgeluid na het verwijderen van remmende, (te) kleine downpipes ook nog eens veel beter klinken. Het fluiten van de turbo('s) is beter hoorbaar bij op acceleren en ook bij het lossen van het gas (helemaal bij katloze downpipes) zal het roffelen van de motor duidelijker klinken wanneer RVS downpipes gemonteerd zijn.ST Suspension veren online bestellen

 

 

 

Wagner Tuning Performance Packs

Wagner Tuning Performance Pakket Audi

Wanneer u toch voornemens bent om meer vermogen uit uw auto te halen biedt Wagner Tuning de Performance Packs. Dit zijn gecombineerde pakketten tegen een scherpe prijs. Door direct uw grotere intercooler te combineren met RVS downpipes en montagemateriaal betaald u minder dan wanneer u deze delen los besteld. De Performance Packs zijn compleet en toegespitst op uw auto.

In combinatie met een goede chiptuning die u misschien al heeft laten doen is de vermogenswinst eenvoudig nog groter te maken, wanneer u ook een performance pakket van Wagner Tuning monteert. De sets zijn pasklaar voor uw auto leverbaar en kunnen in de meeste gevallen zonder grote aanpassingen gemonteerd worden.

ST Suspension veren online bestellen

 

 

Wagner Tuning Turbo Spruitstukken

Wagner Tuning Spruitstukken

Op dit moment is het assortiment spruitstukken van Wagner Tuning nog beperkt tot slechts enkele modellen van Audi. Voor de 2.7 bi-turbo geleverd in de A6, S4 en RS4 is een set highflow spruitstukken leverbaar en voor de S2 en RS2 5 cilinder turbo motoren een extra kort inlaatspruitstuk.

Montage van een ander spruitstuk is uiteraard een pre voor de flow en daarmee de cilindervulling. Door een optimalere flow te creeren is het mogelijk om uw cilindervulling (de hoeveelheid brandbaar mengsel in de verbrandingskamers) te vergroten. Hoe meer mengsel, hoe meer vermogen! Daarnaast zal door de gelijke lengte van de uitlaatspruitstuk buizen uw motor gelijkmatiger lopen wat u direct merkt in het aanspreekgedrag en het rijden met de auto.

 

ST Suspension veren online bestellen

 

 

Wagner Tuning Siliconen Slangen

Stabilisatorstangen die helpen wanneer u uw auto extreem verlaagt door de aangepast vorm. Deze stangen zijn ideaal wanneer uw originele stabilisatorstang tegen de aandrijfas van uw auto aankomt na het monteren (en erg laag afstellen) van een schroefset. Ook is de stijfheid van de stabistang veel hoger dan origineel, waardoor de auto minder rolt in bochten en veel communicatiever wordt.

 

ST Suspension veren online bestellen

 

 

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x