Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Onderstel

Het onderstel of wielgedeelte van de auto

meer dan alleen veren en schokbrekers

Onderhoud aan schokbrekers en de vering van de auto

Het onderstel van uw auto is de verbinding tussen de banden en de carrosserie. De schokbrekers, stuurstangen, draagarmen, veren en fusseekogels werken samen om te zorgen dat uw auto scherp stuurt en comfortabel of juist sportief over de weg beweegt. Door de verschillende onderdelen regelmatig te controleren op speling, lekkage en juiste werking blijft uw auto sturen alsof hij net uit de showroom komt.

Daarbij is een goed werkende vering van de auto ook goed voor je portemonee! Bijvoorbeeld de autobanden, deze zullen gelijkmatiger afslijten wanneer uw schokdempers perfect kunnen functioneren en de wielsporing spelingsvrij is uitgelijnd.

Verbeteren van de wegligging en het verlagen van je auto.

Naast de gewone autoonderdelen zoals stuurkogels, fusseekogels en draagarmen vind je bij ons ook onderdelen om je onderstel te verbeteren. Alle upgrades zijn mogelijk zoals verlagen en sportiever rijden door montage van verlagingsveren. Door de verlagingsveren te combineren met sportschokbrekers zorg je helemaal voor een perfecte wegligging met toch nog een redelijk behoud van comfort. Met een schroefset verbetert de wegligging nog meer! Daarnaast vind je ook voor een complete race of drift onderstel setup voor uw tracktool alle onderdelen zoals stabilisatorstangen en veerpootbruggen.

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x