Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Valeo onderdelen online bestellen

Valeo originele vervangingsonderdelen

Wanneer u nieuwe onderdelen nodig hebt voor uw auto is het zeker de moeite waard om eens in het gamma van Valeo te bladeren. Veel auto fabrikanten gebruiken de delen van Valeo als eerste montage. Daardoor kunt u met een gerust gevoel de onderdelen monteren, ze zijn exact gelijk aan uw originele dealer onderdeel.

Naast de vervangingsonderdelen leveren wij ook het complete aftermarket Comfort programma van Valeo zoals de parkeersensoren, head-up displays en ruitenwissers tegen zeer scherpe prijzen!

Het complete gamma van Valeo online:

Hieronder vind u een overzicht van de populairste productgroepen die we voeren van Valeo. Kunt u een bepaald onderdeel (nog) niet op onze website terugvinden? Belt of mailt u dan gerust met onze klantenservice, we helpen u graag verder.

 

Valeo Beep & Park parkeersystemen

U vind bij Voorwinden Parts ook natuurlijk de bekende parkeersensoren van Valeo uit de Beep en Park serie. Deze systemen bewijzen zich keer op keer in betrouwbaarheid en storingsvrije operatie. Met 2 jaar garantie en een uitgebreide inbouwhandleiding misschien wel de beste parkeersensoren in de aftermarket.

 Groen_knop

 

Valeo Koelsysteem Onderdelen

Radiateuren, Intercoolers, Kachelradiateuren en Airco toebehoren. Alle vervangingsdelen voor uw koelsysteem van Valeo zijn van perfecte pasvorm en originele kwaliteit. U hoeft zich geen zorgen te maken over de pasvorm of kwaliteit daar het origineel gemonteerde onderdeel in uw auto in veel gevallen ook al een Valeo onderdeel betreft!

 Groen_knop

 

Valeo Electrische Delen

Het electrisch gamma is zeer uitgebreid en omvat onder meer startmotoren en dynamo's maar bijvoorbeeld ook temperatuur, lambda, oliedruk en luchtmassa sensoren. Voor sommige delen dienen wij statiegeld te berekenen.

Groen_knop

 

 

Valeo Verlichtingsdelen

Er zijn veel goedkope aanbieders op de markt van koplampen en achterlichten. De Valeo delen zijn vaak iets minder scherp geprijsd maar kwalitatief veel beter! U hebt bij de deze lampen geen last van afbladderen reflectoren of matte glazen binnen slechts enkele jaren!

Groen_knop

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x