Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Antwoord op veelgestelde vragen:

Hieronder geven wij antwoord op vragen die wij regelmatig gesteld krijgen aan de telefoon. Om u een telefoontje of mailtje te besparen hebben we deze antwoorden hieronder verzamelt zodat ze 24 uur per dag inzichtelijk zijn voor u.

 

Vraag: In de bestel bevestiging e-mail en op de website bij producten staat een levertijd is deze sluitend?

Helaas niet, wij geven u een zo accuraat mogelijke indicatie van de normaal te verwachten levertijd van onze producten. Doordat het verzenden en leveren van onderdelen over meerdere schijven loopt is het altijd mogelijk dat er zaken mis gaan of vertraagd raken. U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling daadwerkelijk is verzonden met een track en trace code zodat u de zending kunt volgen. Doordat wij onze voorraden en levertijden live bijwerken kunnen we echter wel zeggen dat in 95% van de gevallen onderdelen binnen de gestelde termijn bij u thuis worden afgeleverd.

 

Vraag: Is het zoeken op kenteken altijd waterdicht?

Het zoeken op kenteken is helaas geen fool-proof systeem waarbij u nergens meer naar hoeft te kijken. Soms is het zo dat de RDW uw auto niet juist in het systeem heeft staan waardoor er simpelweg een verkeerde carrosserievariant getoond wordt. Dit komt gelukkig bijna nooit voor. Wat vaker voorkomt dan dit probleem is dat een auto binnen het modeljaar bijv. BMW 1 serie Cabrio (E88) Cabrio 2008 -- 2015. een facelift heeft gehad of zoals bij de BMW voorzien kan zijn van M-sport bumpers. Een bumper of bumperbeschermlijst zal in dit geval alleen passen op modellen zonder M-pakket of alleen op modellen met M-pakket. Via het kenteken is niet vast te stellen of er wel of geen M-pakket gemonteerd is op uw auto. Er worden dus meerdere onderdelen getoond waarbij het zaak is dat u zelf de juiste te kiest.

 

Vraag: Wat betekent dit auto onderdeel is "Universeel Toepasbaar"?

Universeel betekent dat een onderdeel niet voor 1 of meerdere automodellen specifiek ontworpen is. Er is vanuit de fabrikant geen toepassingslijst beschikbaar en het onderdeel moet naar eigen inzicht op de auto geplaatst worden. Let op! Universeel betekent zeker niet dat een onderdeel altijd past op uw auto. We geven bij universele onderdelen en accessoires vaak de maatvoering of specificaties zodat u zelf kunt inschatten of het onderdeel toepasbaar is op uw auto. Voor het inbouwen zijn in veel gevallen aanpassingen nodig.

 

Vraag: Leveren jullie ook in de kleur van mijn auto gespoten onderdelen?

Omwille van kleurverschil en beschadigen bij vervoer leveren wij onderdelen niet in de gewenste kleur gespoten. Carrosseriedelen en spoilers bijvoorbeeld zullen altijd zelf in kleur moeten worden gespoten.

 

Vraag: Kan ik onderdelen ook afhalen zonder afspraak of bestelling via de website?

Omdat wij geen winkel hebben waar u binnen kunt lopen is het niet mogelijk om onderdelen zonder vooraf via de website te bestellen af te halen. Wij maken gebruik van meerdere magazijnen en berichten u zodra het gewenste onderdeel klaar ligt om afgehaald te worden. Zorg er dus altijd voor dat u een onderdeel eerst online besteld en dat deze bevestigt is voor afhaling voordat u naar ons toe rijd. Zo voorkomt u onnodige reistijd en teleurstelling.

 

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x