Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel




U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Alle merken > BMW

Over de BMW

BMW onderdelen

Bent u bezitter van een BMW en is een onderdeel van uw auto aan reparatie toe? Dan kunt u via deze pagina gemakkelijk bij de onderdelen komen die geschikt zijn voor uw type auto! Door het uitgebreide assortiment van Voorwinden Parts, vindt u altijd de onderdelen die geschikt zijn om uw kapotte of niet-werkende onderdelen te vervangen.


Vertrouwd op weg

Wanneer uw BMW onderdeel kapot is of om een andere reden toe is aan vervanging, is het belangrijk om hier op tijd wat aan te doen. Doorrijden met BMW onderdelen die minder goed functioneren kan gevaarlijke situaties voor u opleveren en bovendien is het slecht voor de auto zelf. Het aanschaffen van nieuwe BMW onderdelen zorgt er dus ook voor dat uw BMW auto langer meekan.

Geschiedenis van BMW

BMW bestaat als merk inmiddels meer dan honderd jaar. De officiële oprichtingsdatum van BMW stamt namelijk uit het jaar 1916. Waar bij BMW eerder de focus lag op het fabriceren van vliegtuigmotoren, nam het in 1928 de voertuigfabriek Eisenach A.G. over. Dat was voor BMW, voluit Bayerische Motoren Werke, de start als autofabrikant.

Het produceren van de populaire BMW 1500 in 1961 wordt als de grote doorbraak van BMW gezien. In de jaren hierna is het bedrijf enorm gegroeid en in 2014 produceerde het bedrijf voor het eerst meer dan twee miljoen voertuigen. Inmiddels heeft het bedrijf een enorme, wereldwijde reputatie opgebouwd en staat het mede bekend om de kwalitatief uitstekende onderdelen.

Veel verschillende BMW onderdelen

Via het overzicht hierboven kunt u aan de hand van uw type auto bij de beschikbare onderdelen terechtkomen. Bij Voorwinden Parts hebben we voor veel verschillende varianten auto’s van BMW onderdelen liggen, waardoor u in bijna alle gevallen vindt wat u zoekt. Heeft u toch nog vragen over één van de producten? Neem dan gerust contact met ons op ! Onze medewerkers helpen u graag met uw zoektocht naar één of meerdere BWM onderdelen.

Voor meerdere doeleinden

Of u nu op zoek bent naar BMW onderdelen voor uw remsysteem, voor de uitlaten of het voor het brandstofsysteem, voor veel verschillende auto’s hebben wij de benodigde producten in huis. Ook voor accessoires als trekhaken, automatten en zijwindschermen bent u bij Voorwinden Parts aan het juiste adres!

Alle modellen voor de BMW

Toon alle merken
Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x