Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Wanneer u een product aan ons hebt teruggestuurd of uw bestelling hebt gewijzigd of geannuleerd krijgt u uw aanschafbedrag (deels) teruggestort.

Terugbetaling retourzending

Wanneer uw retourzending bij ons binnen is word deze binnen maximaal 14 dagen na ontvangst door ons magazijn verwerkt en gecrediteerd. Voor het terugbetalen van uw aanschafbedrag maken wij gebruik van de betaalmethode die u gekozen hebt bij het bestellen. Zodra uw retourzending is verwerkt ontvangt u een mailbevestiging met daarin de creditnota. Uw aanschafbedrag staat dan normaliter binnen 1-2 werkdagen weer op uw rekening of Paypal Account.

Terugbetaling annulering of wijziging

Als u uw bestelling annuleert krijgt u direct bij verwerking van uw aanvraag een bevestigingsmail in de vorm van een creditnota per mail. Voor het terugbetalen van uw aanschafbedrag maken wij gebruik van de betaalmethode die u gekozen hebt bij het bestellen. Uw aanschafbedrag staat dan normaliter binnen 1-2 werkdagen weer op uw rekening of Paypal Account.

Wanneer er bij uw bestelling door een wijziging een bedrag moet worden teruggestort gebeurt dit op de dag van levering van uw bestelling. Op die dag komt namelijk de creditfactuur vrij en kunnen we deze verder verwerken. De verwerking is gelijk aan de verwerking van een annulering.

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x