Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Comfort System armsteunen Voorwinden Parts officieel importeur

Wij zijn trots om te melden dat we weer een topmerk aan ons exclusieve assortiment auto-accessoires hebben kunnen toevoegen. Wanneer u op zoek bent naar een armsteun die u aan de rugleuning van uw stoel kunt monteren dan hoeft u niet verder te zoeken.

Comfort Armsteun systemen monteert u aan de rugleuning van uw autostoel en zijn verkrijgbaar in verschillende bekledingsvarianten. Op onze website vind u de verschillende types adapters, bij iedere adapter kunt u kiezen uit een lijst van beschikbare armsteun opties.

De Comfort Armsteun systemen zijn leverbaar met een smalle of brede armsteun, bekleed met leder, stof of kunstleer in diverse kleuren.

Bedrijfsinformatie Sydmeko armsteunen:

De Zweedse fabrikant Sydmeko staat bekend om haar uitstekende TÜV goedgekeurde armsteunen.

Comfort Armrest System® zijn beschikbaar voor meer dan 250 verschillende auto modellen en kenmerken zich door een perfecte pasvorm, kwaliteit en ergonomisch ontwerp.

Met een pasklare adapter worden de armsteunen direct aan het stoelframe gemonteerd. Hiervoor gebruikt u de bestaande montagepunten waardoor voor montage geen aanpassingen aan het frame nodig zijn. De armsteunen zijn verstelbaar, opklapbaar en bieden een optimale comfortabele zitpositie ongeacht de positie van de stoel in de auto of de lengte van de bestuurder. Iedere armsteun is verstevigd met een stalen frame waardoor speling wordt uitgesloten en een lange levensduur gegarandeerd is. Doordat de steunen beschikbaar zijn in een variatie van kleuren en bekledingsvarianten is er altijd wel een steun die goed aansluit bij uw interieur.

Het Comfort Armsteun systeem wordt gefabriceerd met een TUV goedkeuring in Zweden en is de keuze van veel automerken voor haar eerste montage. Daarbij krijgt u op iedere steun en adapter combinatie een garantie van maar liefst 3 jaar.

Meer informatie over deze fabrikant vind u op de website: Sydmeko Armrest

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x