Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Retourzenden van uw bestelling - Nederland

U hebt een product ontvangen dat niet naar wens is en wilt dit retour sturen aan ons? Dit kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling doen. Het retourzenden van een product proberen we voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Stap 1. U stuurt een mail naar onze klantenservice om de retourzending aan te melden. U ontvangt dan (tijdens kantooruren) van ons reactie of uw producten nog retour gestuurd kunnen worden.

Stap 2. U draagt er zorg voor de producten netjes verpakt aan ons terug te zenden. Beschadigde of ontbrekende verpakkingen bijvoorbeeld kunnen van invloed zijn op het bedrag dat u terug ontvangt bij creditering van de teruggestuurde producten. (waardereductie in geval van beschadiging is maximaal 100% van het aanschafbedrag).

Stap 3. U voegt uw (kopie) pakbon of een printje van uw bestelbevestiging bij in de doos en verstuurd het pakket voldoende gefrankeerd terug aan ons adres.

Stap 4. Wij verwerken uw retourzending binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst ontvangt u het te crediteren bedrag weer op uw rekening.

Bij retourzending  binnen deze "afkoelperiode" hoeft u alleen de retourkosten te betalen van uw pakket. De verzendkosten voor het bezorgen van uw pakket bij u thuis nemen wij voor onze rekening. Wanneer een pakket gratis aan u verzonden is worden in geval van retourzending de verzendkosten wel verekend in de creditering.

Wanneer u op eigen initiatief een pakket retour stuurt worden de retourkosten nooit door ons vergoed ook niet wanneer het een garantiegeval betreft. Ongefrankeerde pakketten of retourzending onder rembours wordt nooit geaccepteerd. Voor alle voorwaarden die betrekking hebben op het retourneren van uw bestelling leest u ook onze algemene levervoorwaarden.

 

Retourzenden van uw bestelling - Buitenland

Ook onze buitenlandse klanten bieden wij de mogelijkheid om binnen 14 dagen het pakket aan ons te retourneren zonder opgave van reden. Echter zijn de vrachtkosten zowel van verzending als retour in dit geval altijd voor rekening van de klant. In geval van retour dient de klant zelf een vervoerder te regelen die het pakket aangetekend bij ons aflevert.

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x