Winkelwagen

0 producten
Sluiten

Winkelwagen is leeg

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Verder winkelen

Auto gevonden

Uw producten worden opgehaald. Een moment geduld...

Found vehicle

#

#

#

Vind producten voor jouw voertuig

Mijn garage

Leeg
Auto toevoegen
Sluiten
Auto toevoegen

Privacy Policy Nederlands

Telefonisch bereikbaar

Bel ons op werkdagen van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Klantenservice

Natuurlijk zijn we ook te vinden op social media, en bereikbaar per e-mail.

Service

Voorwinden Parts, gevestigd aan Stavangerweg 15 9723 JC Groningen,

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

http://www.voorwindenparts.nl
Stavangerweg 15
9723 JC Groningen
0854898848
 

S.D.Voorwinden is de Functionaris Gegevensbescherming van Voorwinden Parts. Hij is te bereiken via info[@]voorwindenparts.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Voorwinden Parts verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Internetbrowser en apparaat type

- Bankrekeningnummer

 Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@voorwindenparts.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Voorwinden Parts verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Voorwinden Parts analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Voorwinden Parts verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 Geautomatiseerde besluitvorming

Voorwinden Parts neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Voorwinden Parts) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Voorwinden Parts bewaart de persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Contactgegevens > maximaal 5 jaar > Verwerking van garanties, reclamaties of  belastingtechnisch
  • Personalia             > maximaal 5 jaar > Verwerking van garanties, reclamaties of  belastingtechnisch
  • Adres                      > maximaal 5 jaar > Verwerking van garanties, reclamaties of  belastingtechnisch

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Voorwinden Parts verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Voorwinden Parts blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Voorwinden Parts gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Voorwinden Parts gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

 Bij jou eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

 Je kunt jezelf afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Voorwinden Parts en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@voorwindenparts.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Voorwinden Parts wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Voorwinden Parts neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@voorwindenparts.nl

Hoe wij Cookies gebruiken

Een Cookie is een klein bestand dat toestemming vraagt om informatie op te slaan op jouw apparaat. Wanneer je hiermee accoord gaat wordt de file toegevoegd om webverkeer te analyseren of jou informatie te verstrekken wanneer je een bepaalde website bezoekt. Cookies helpen onze website om je beter te informeren en te benaderen als individu. De toepassingen kunnen op deze manier de content aanpassen aan jouw voorkeuren.

We gebruiken verkeers cookies die bijhouden welke pagina's bezocht worden. Dit zorgt ervoor dat wij het verkeer op onze website kunnen analyseren en deze aanpassen om je een zo goed mogelijke online ervaring te bieden. We gebruiken deze informatie alleen in statische vorm en deze word na analyse uit onze systemen verwijderd.

In de algemene zin zorgen Cookies ervoor dat we je een betere website kunnen presenteren. Het is op geen enkele wijze mogelijk dat een cookie ons toegang verschaft tot jouw apparaat of enige persoonlijke informatie over jouzelf buiten de data die je ingeeft op onze website. Je kunt ervoor kiezen om Cookies te accepteren of te weigeren. De meeste browsers accepteren cookies automatisch maar je kunt dit zelf ook instellen. Wanneer je besluit om geen cookies te accepteren kun je niet optimaal gebruik maken van deze website.

Links naar andere websites

Het is mogelijk dat je op onze website links vind naar andere websites die wij interessant vinden. Wanneer je op deze links klikt verlaat je onze website en dien je jezelf te realiseren dat wij geen enkele verantwoording of controle hebben over de website waar je naartoe geleid wordt. Om deze reden kunnen wij geen enkele verantwoording accepteren met betrekking tot de bescherming van jouw privacy of gegevens die je ingeeft op deze websites. Deze websites vallen niet onder deze privacy statement. Pas dus op en kijk naar de privacy statement van de betreffende website wanneer je hier meer informatie over wilt lezen.

Lijst van Cookies die wij verzamelen

The table below lists the cookies we collect and what information they store.

COOKIE nameCOOKIE Beschrijving
CART De link met uw winkelwagen.
CATEGORY_INFO Slaat de bezochte categorien op, om deze sneller weer te geven.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.

9.1

97% beveelt ons aan
1861 beoordelingen
USPS Voorwinden Parts

Online bestellen bij Voorwinden Parts betekent voor onze klanten:

  •  

    14 dagen recht van retour

    Niet goed, geld terug garantie

  •  

    Onderdeel direct leverbaar?

    Voor 16:00 besteld, vandaag verstuurd!

  •  

    Snelle levering binnen NL

    Goed verpakt en geleverd via Post NL of DHL.

  •  

    Bereikbare klantenservice

    Telefonisch van 9:00 tot 12:00 & 13:00 tot 17:00

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren.Meer informatie