Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Voorwinden Parts - sinds 2005 uw partner in automaterialen

Wanneer u online onderdelen besteld is het belangrijk dat u weet met wie u te maken hebt. Wij zijn geen enorm bedrijf waar u een nummer bent of waar u te maken krijgt met ellenlange keuze menu's.

U spreekt altijd met een van ons persoonlijk en we zijn 5 dagen per week van 9:00 s'morgens tot 17:00 s'middags telefonisch bereikbaar. Wanneer u wilt kunt u na online bestellen uw auto-onderdelen ook afhalen bij ons magazijn aan de Stavangerweg 15 in Groningen.

 

Het Voorwinden Parts team:

 

Sjors

tel. 085-4898848

info@voorwindenparts.nl

Karin

tel. 085-4898848

klantenservice@voorwindenparts.nl

Sjors Voorwinden

Eigenaar - Technische ondersteuning

Voor al uw vragen over producten en inbouw

Karin Voorwinden

Facturatie - Administratie

Voor uw vragen over administratie of facturen
Joost

tel. nvt

beheer@voorwindenparts.nl

  S-BB Erkend Leerbedrijf Logo

Beschikbare stageplekken:

- Transport en Logistiek - MBO niv. 2

- Commercieel medewerker binnendienst - MBO niv. 3

info@voorwindenparts.nl

Joost  Rohde

Backend - Server beheer

 Vragen over functionaliteit of storingen.

Stage Voorwinden Parts

S-BB Erkend Leerbedrijf

Voeg je CV en motivatie bij waarom jij graag bij ons wilt stagelopen.
       
       

 

Voorwinden Parts - sinds 10-2005

Voorwinden Parts is ontstaan uit de tuningshop en garage Voorwinden Customizing van Sjors en Karin Voorwinden. Ons bedrijf bestaat sinds 2005 en heeft in die periode reeds duizenden tevreden autofans bedient. Met 2 vaste monteurs werden in het pand in Groningen auto's onderhouden, verbouwt en getuned in combinatie met een automaterialen en caraudio winkel van 120m2.

In deze periode hebben wij ook onze eerste online shop gelanceert. In 2010 hebben wij besloten om ons niet langer bezig te houden met het inbouwen van accessoires, onderdelen en performance parts maar ons volledig te richten op onze online webshop waarin auto-onderdelen, accessoires en performance parts worden verkocht.

In sleutelen, reviseren en ombouwen ligt onze passie, daar hebben we verstand van. En dat willen we graag met u delen.

 

Voorwinden Parts winkel en voorkant

Impressie van ons oude pand in Groningen - 2008

Specialisme, wij weten ook hoe u iets moet monteren

Omdat we jarenlang zelf accessoires en audio hebben ingebouwt en auto's onderhouden voor onze klanten kunnen we u adviseren welke onderdelen, materialen of gereedschappen u nodig hebt om uw klus tot een goed einde te brengen.

Wanneer u vragen hebt over een inbouwklus mag u ons altijd bellen of mailen voor advies. We denken met u mee en wanneer nodig beschikken we over een netwerk van bedrijven door Nederland die u kunnen helpen met montage wanneer het even zelf niet lukt.

 

Werkplaats in Groningen

Impressie van de werkplaats in Groningen - 2009

Online Shoppen met Voorwinden Parts

Sinds 2010 vond u ons in Uithuizen (gemeente Eemsmond) in de provincie Groningen. Achter onze woning hadden wij een opslag gebouwt waarin ons magazijn en inpakafdeling zich bevinden (120m2). Via www.voorwindenparts.nl verkopen wij onze accessoires, onderdelen en performance parts. Allemaal onderdeel van de bedrijfsfilosfie van VoorwindenParts.nl. Wij wenden onze ervaring in de automotive sector aan om de beste producten voor scherpe prijzen te presenteren op een overzichtelijke manier.

Ondertussen was deze behuizing al weer te klein en zijn wij verhuisd naar de Stavangerweg 15 in Groningen. Met meer kantoorruimte, meer magazijnruimte en meer medewerkers groeien wij ieder jaar door!

Al onze producten vind u op onze hoofdsite, VoorwindenParts.nl.

Uw privegegevens zijn bij ons veilig, deze worden niet met derden gedeeld en alleen gebruikt om uw bestelling te versturen.

Service met een Hoofdletter

Zoekt u iets voor uw auto maar vindt u het niet in onze winkels? Stuur ons een mailtje via het contactformulier en wij zullen zo adequaat en snel mogelijk antwoord geven. Kunnen wij een bepaald product wel leveren dan zorgen wij ervoor dit binnen afzienbare tijd op te nemen in ons assortiment, zodat u het makkelijk via uw persoonlijke klantenpagina kunt bestellen.

Wij streven naar een volledig tevreden klant, een tevreden klant is tenslotte een klant die ons kan aanbevelen. En juist in deze tijd is mond-tot-mondreclame nog steeds de beste manier om je als bedrijf te profileren.

Op alle producten geven wij een 100% niet goed geld terug garantie!                                                                                                                          

Bereikbaar, want van afwezigheid wordt niemand blij.

Wij proberen altijd zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor onze klanten. Dit houdt in dat u ons kunt bellen van 's morgens 9:00 uur tot 's middags 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Per mail gestelde vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

 

 Telefoonnr. klantenservice: (+31) 085-4898848

 

Al onze gegevens:

E-mail: info@voorwindenparts.nl, Sjors Voorwinden

Klantenservice: klantenservice@voorwindenparts.nl, Karin Voorwinden

KVK: 02090383

BTW: NL001798537B18

Adres:  Voorwinden Parts,  Stavangerweg 15, 9723 JC Groningen

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x