Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

NOVLINE Nederland | Voorwinden Parts

Novline Nederland

Voorwinden Parts heeft een breed assortiment van NOVLINE vloermatten en kofferbakmatten uit voorraad leverbaar. De matten zijn gemaakt van speciaal PU rubber dat is ontwikkeld voor vloermatten in automobiel industrie. De matten zijn licht, zeer slijtvast, volledig waterdicht, bestand tegen lichte chemicalien en olie en hebben een perfecte pasvorm.

Veel NOVLINE mattensets hebben wij uit voorraad leverbaar, deze hebt u binnen een werkdag thuis.

Levertijd en kwaliteit NOVLINE producten

De voorraad artikelen zijn allemaal binnen 1 werkdag bij u thuis omdat wij deze allemaal fysiek in het magazijn beschikbaar hebben. De voorraad wordt altijd live bijgehouden en wanneer een set dus aangegeven staat als voorraad op onze website dan is deze ook daadwerkelijk beschikbaar. Is een mat niet meer op voorraad dan komt deze niet meer terug in het assortiment.

Speciaal PU Rubber voor Vloermatten

De PU rubber automatten en kofferbakmatten zijn gemaakt van een Poly Urethaan dat speciaal ontwikkeld is voor het gebruik in de automobiel industrie. Hierdoor zijn de mattensets lichter, sterker en vele malen slijtvaster dan bijvoorbeeld normaal rubber automatten. Doordat alle matten voorzien zijn van antislip ribbels en niet van een losse antislip mat die is opgeplakt zoals bijvoorbeeld de CIK kofferbakschalen is er van slijtage veel minder sprake.

Voor welke auto's levert NOVLINE automatten en een kofferbakschaal?

De meeste schalen en automatten staan in onze webwinkel en kunt u aan de hand van uw kenteken vinden.

AP Schroefset online bestellen

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x