Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Klantenservice Voorwinden Parts

Hier vind u alle informatie omtrend bestellen, versturen, veelgestelde vragen en de bereikbaarheid van onze klantenservice.

Let op: van 10-08-2020 tot 17-08-2020 zijn wij wegens vakantie alleen per mail bereikbaar. Alle bestellingen worden gewoon verwerkt door het magazijn en ook de mail word (mogelijk met vertraging) gewoon beantwoord.

 

Verzending en Afhalen

Omruilen en Retourneren

Klantenservice

Betalen

Bestellen

Overig

 

 

Status van uw bestelling

Wanneer u een account hebt aangemaakt kunt u ook via uw eigen klantomgeving op onze website de status van uw bestelling volgen. Om naar uw eigen klantomgeving te gaan (alleen mogelijk voor gegistreerde klanten) kunt u via deze link inloggen.

 

Pakketje (nog) niet ontvangen

Hebt u nog geen verzendbevestiging ontvangen met track en trace gegevens? Dan is uw pakket waarschijnlijk nog niet verstuurd. Controleer in de bevestigingsmail of de verwachte levertijd van uw bestelling al verstreken is, als dit nog niet het geval is kan het nog tot de einddatum van de verwachte levertijd duren voor u de track en trace ontvangt per mail. Hebt u al wel een track en trace ontvangen dan kunt u via deze code uw pakket traceren en kijken waar deze blijft.

Wanneer u via de track en trace ziet dat uw pakket al enige tijd onderweg is maar nog steeds niet is afgeleverd, dan staat hiervoor vaak de reden vermeld op de website van de vervoerder. Mocht u toch twijfelen over waar uw pakket zich bevind of wanneer het bij ons vertrekt dan kunt u ons een mailtje sturen of even bellen. Houd uw ordernummer bij de hand zodat we u snel kunnen helpen.

Garanties

Voor alle producten die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Aanbiedingen, Coupons en kortingsbonnen

Let op, er zijn momenteel een aantal websites die nep kortingscodes en coupons aanbieden voor allerlei bedrijven waaronder helaas ook Voorwinden Parts. Deze websites zijn alleen uit op uw persoonsgegevens en de kortingscodes zijn nooit door ons verstrekt.

Aanbiedingen en kortingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en het product leverbaar is bij onze leveranciers. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor aanbiedingen te beëindigen of kortingen te wijzigen zonder opgave van reden. Het is mogelijk dat u van een van onze medewerkers of via een aanbieding en promotie-actie een kortingscoupon of code hebt gekregen.

Deze codes kunt u eenmalig invullen als u een nieuwe bestelling plaatst. Het is onder geen enkele omstandigheid mogelijk kortingsbonnen of codes in te ruilen voor contanten of te verrekenen met eerdere facturen of bestellingen.

Contact gegevens en Openingstijden:
 

Bedrijfsgegevens:

Contact Informatie:

Openingstijden:

Voorwinden Parts

Stavangerweg 15

9723JC Groningen

 

KVK: 02090383

BTW: NL001798537B18

E-mail algemeen:

info@voorwindenparts.nl

Klantenservice:

klantenservice@voorwindenparts.nl

Telefoon:

+31(0)85-4898848

U kunt ons bereiken tijdens deze uren:

Maandag: 9:00 tot 17:00
Dinsdag: 9:00 tot 17:00
Woensdag: 9:00 tot 17:00
Donderdag: 9:00 tot 17:00
Vrijdag: 9:00 tot 17:00
 
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
 
 
Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x