Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Zijwindschermen Heko | VoorwindenParts.nl

Heko Importeur NL

Alle zijwindschermen van het merk Heko vind u online in onze webwinkel. VoorwindenParts.nl is dealer van het merk sinds 2008 en sinds 2014 zijn wij zelfs importeur voor Nederland (NL) geworden.

De zijwindschermen zijn goedkoper dan de schermen van ClimAir en daardoor behoorlijk populair onder de prijsbewuste autoaccessoire fans.

Heko wordt gefabriceerd in Oost-Europa en kan daardoor de prijzen laag houden. Het bedrijf bestaat reeds sinds 1990 en maakt sinds dat jaar zijwindschermen voor de meest uiteenlopende auto modellen.

Van de Heko zijwindschermen hebben momenteel zo'n 700 sets doorlopend op voorraad en krijgen iedere 2 weken een levering af fabriek. Wanneer u als wederverkoper geintresseerd bent in deze zijwindschermen stuur ons dan een mailtje!

 

De voordelen van de windkappen van Heko op een rijtje:

 

  • Extra zekerheid van montage door gebruik van klemmen in de raamsponning

  • Goedkoper dan ClimAir windschermen

  • Goede pasvorm en eenvoudige montage

  • Als complete set van 4 windschermen te koop

 

Wanneer u al een set Heko portierschermen hebt aangeschaft is het mogelijk dat u niet goed weet hoe de schermen gemonteerd moeten worden. In onze blog:  zijwindschermen monteren vind u alle nodige foto's om de montage van uw nieuwe of gebruikte zijwindschermen tot een goed einde te brengen.

 

 

Wanneer u deze windschermen voor uw auto zoekt kunt u via deze button in onze webwinkel kijken of deze voor uw auto model leverbaar zijn.

 

Heko Zijwindschermen online kopen

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x