Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Eibach Veren en Pro-Street-S Schroefsets

Eibach verlagingsets

Eenvoudig online Eibach bestellen dat doet u natuurlijk tegen scherpe prijzen bij Voorwinden Parts. Naast de veren van Eibach leveren wij ook de Pro-Street-S schroefsets en Pro-Logic systemen.

Wanneer u Eibach veren inclusief sportschokbrekers wilt bestellen dan kijkt u bij Bilstein. De Bilstein B12 kits zijn complete kits waarbij de combinatie van hoogwaardige Bilstein B6 Sportschokdempers met Eibach verlagingsveren zorgen voor een perfecte wegligging van uw auto.

Eibach verlagingsveren BEST BRAND

Waarom verlagen met Eibach?

De reputatie van Eibach verlagingsveren is wellicht wel de beste ter wereld. De verenfabrikant levert veren voor meer dan 1800 verschillende auto's en doet dit naar de hoogste (Duitse) maatstaven. Het merk wordt al vanaf 2006 jaar op jaar door de Duitse consument uitgeroepen tot "Best Brand" in de categorie verlagingsveren.

Uw auto verlagen met Eibach:

 

Eibach verenset

 

 Eibach Pro-line en Sport-line verlagingsveren

 

De verlagingsveren zijn leverbaar in twee verschillende uitvoeringen. De Pro-Line veren die doorgaans uw auto met 25 - 30mm verlagen en prima te combineren zijn met uw originele schokbrekers. Wanneer u op zoekt bent naar meer verlaging dan kunt u kiezen voor een set Sport-Line verlagingsveren. Deze verlagen de auto verder dan de Pro-Line veren, de meeste sets 45 tot 50mm.

U kunt deze sets allebei prima combineren met sportschokbrekers van bijvoorbeeld Bilstein en Koni, of wanneer u naast sportiviteit toch het nodige comfort belangrijk vind een set Monroe Reflex dempers. Vanuit Bilstein zijn al kant en klare sets leverbaar inclusief schokbrekers deze kits vind u in onze webshop onder de categorie Veren en Demperset.

AP Schroefset online bestellen

 

 

 

Eibach Pro-street-S Schroefset

 

 Eibach Pro-Street-S Schroefsets

 

Voor de echte sportieve rijder die op zoek is naar de ultieme vrijheid bij het afstellen van zijn rijhoogte leveren we de Pro-Street-S schroefsets. Deze schroefsets zijn traploos verstelbaar in hoogte waardoor uw velgen altijd perfect in de wielkast kunnen worden gezet. De ingenieurs van Eibach zoeken doormiddel van rijtests op het eigen testtrack de ideale balans tussen comfort en sportiviteit. U hoeft zich dus niet druk te maken om het afstellen van de demping of rebound, deze sets zijn al perfect afgesteld. Doordat op de schroefsets gebruik wordt gemaakt van de motorsportveren uit het Eibach ERS programma zijn deze onderstellen zeker geschikt voor een trackday.

De demperhuizen zijn geproduceerd van RVS en voorzien van Polyamide (kunststof) hoogte verstelringen. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen kunt u ook nadat de set een aantal jaren gemonteerd is geweest deze nog steeds in hoogte verstellen.

Doordat de dempers progressief werken zal bij een grotere verlaging de demper stugger worden. Dit zorgt ervoor dat u door de rijhoogte aan te passen het comfort kunt vergroten, of juist de auto iets lager afstellen om te zorgen dat deze bij de hogere belasting van de dempers scherper stuurt en de auto minder overhelt in snelle bochten. Een bijkomende voordeel is dat u bij een grotere verlaging met een stuggere demper minder snel last zult hebben van aanslijtende banden in de wielkast dan bijvoorbeeld met een minder kwalitatieve schroefset.

AP Schroefset online bestellen

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x