Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

ECS Electronics - 7- en 13-polige trekhaakkabels

ECS-logo

Wanneer u een trekhaak gaat monteren is het zaak een trekhaakstekker te installeren zodat u de verlichting van uw aanhanger, caravan of fietsendrager kunt aansluiten.

Wij leveren kabelset van ECS die klaar zijn voor installatie in uw auto. De kabelset is voorzien van pasklare stekkers zodat installatie eenvoudig is en veel sneller dan wanneer u gebruik maakt van een universele kabelset.

Bij iedere kabelset geven wij een te verwachten montagetijd aan. Dit is een richtlijn opgesteld voor een ervaren monteur. Houd er rekening mee wanneer u zelf aan de slag gaat dat de installatie meer tijd in beslag kan nemen.

Voor sommige kabelsets is het noodzakelijk deze "in te leren" op de computer van uw auto. Dit vermelden wij bij de kabelset zodat u hier rekening mee kunt houden. Uw merkdealer of inbouwspecialist kan deze inleer actie voor u verrichten met diagnose apparatuur.

 

ECS Electronics producten voor uw auto:

 

Voorbeeld van een ECS kabelset

 

 ECS Pasklare trekhaakstekkers

In onze webwinkel ziet u bij alle stekkersets gelijke afbeeldingen staan. Dit is nodig om u een beeld te geven van de kabelset maar niet leidend voor het geleverde product. Omdat er niet van iedere unieke set een foto beschikbaar is maken wij gebruik van deze voorbeeld afbeeldingen. Zo is er niet bij iedere set een module bijgesloten (alleen wanneer noodzakelijk voor installatie).

Afhankelijk van of uw auto is voorzien van checkcontrole (controle of er lampjes stuk zijn) en achteruitrijsensoren/camera's is er extra electronica nodig voor het juist functioneren van deze systemen wanneer een aanhanger of fietsendrager is aangekoppeld.

Wanneer u een trekhaakkabelset ontvangt is hier een uitgeprinte inbouwhandleiding bijgesloten. Deze legt u stap voor stap uit welke handelingen nodig zijn om de kabelset juist aan te sluiten op uw auto electronica en waar de verschillende stekkers in het interieur van uw auto gemonteerd moeten worden.

 

AP Schroefset online bestellen

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x