Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Zijwindschermen ClimAir

Climair Zijwindschermen zijn de meest verkochte zijwindschermen ter wereld. De windkappen voor in uw autodeuren zijn leverbaar in 3 verschillende kleuren transparant (helder), smoke en donker (ClimAir Sport). Wanneer er geen kleur gespecificeerd is worden de windschermen altijd geleverd in de standaard smoke uitvoering.

Levertijd en Kwaliteit ClimAir

Wij leveren deze voor een groot deel uit voorraad en hebben iedere week of iedere 2 weken afhankelijk van het seizoen levering rechtstreeks van de fabriek. Hierdoor kunnen wij iedere zijwindschermset normaal gesproken altijd binnen 14 dagen uitleveren. Kwalitatief is zijn de winddeflectors van ClimAir de beste op de markt. De windschermen worden vastgeklemd in het raamrubber en bij 99% van de modellen is het niet nodig om schroefjes of clipjes te gebruiken om de windschermen vast te zetten.

Keurmerk en Garantie

Alle zijwindschermensets worden geproduceerd onder de ISO norm in Duitsland. Er is een volledige TUV/ABE goedkeuring van toepassing op alle windschermen van ClimAir. Op alle sets word daarnaast een garantie gegeven op verkleuring van 2 jaar en een 100% pasvorm garantie. Met meer dan een miljoen geleverde zijwindschermen per jaar (!) bent u verzekerd van een perfecte pasvorm. De montage van uw zijwindschermen kunt u dan ook eenvoudig zelf thuis uitvoeren.

Montagehandleiding ClimAir zijwindschermen

Voor uw gemak hebben wij hier een video geplaatst zodat u kunt zien hoe eenvoudig de zijwindschermen gemonteerd worden in het raamrubber van uw auto. Daarnaast vind u in iedere verpakking een kleine handleiding waarop de montage uitgebeeld staat.

 

De range wordt echter ieder jaar uitgebreid met nieuwe modellen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief wanneer u hiervan op de hoogte gehouden wilt worden.

AP Schroefset online bestellen

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x