Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Het is mogelijk dat u bij het nazien van uw bestelling ziet dat u iets verkeerd hebt besteld of de bestelling bij nader inzien toch niet nodig hebt.

Zolang uw bestelling nog niet verzonden is kunt u deze kostenloos annuleren. Uitgesloten van annulering zijn zaken die speciaal voor u gefabriceerd of besteld zijn.

Bestelling aanpassen

Stuur ons een mail  wanneer u uw bestelling wilt aanpassen, u kunt het best op uw bestelbevestigingsmail reageren zodat we direct al uw gegevens bij de hand hebben. Wanneer u al weet welke artikelen u wilt toevoegen, verwijderen of wijzigen vermeld dan aub de artikelnr's van deze producten in uw mail.

We sturen u per mail de gewijzigde bestelbevestiging. Wanneer u een bedrag moet betalen ontvangt u hiervan een proformafactuur die u per bank kunt voldoen. Let op dat dit de levertijd nadelig kan beinvloeden. Wanneer de aangepaste bestelling op een lager totaalbedrag uitkomt dan u reeds hebt betaald storten wij het verschil terug.

Bestelling annuleren

Stuur ons een mail in reactie op uw bevestigingsmail met de vraag de bestelling te annuleren. Het annuleren word dan zo spoedig mogelijk voor u in gang gezet (uiteraard niet buiten kantoortijden) en we storten uw aanschafbedrag terug.

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x