Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Verzenden

Na afronding van de bestelling en betaling krijgt u van ons een orderbevestiging via de mail. In deze mail geven wij de verwachte levertijd die u ook in uw winkelwagen ziet tijdens het bestellen nogmaals weer. Per product en voor uw totale bestelling. Tussentijds kunt u voor de status van uw order, de facturen inloggen op uw account (mits u deze hebt bij ons). Zodra uw bestelling verzonden wordt, krijgt u van ons de Track & Trace code via de mail. Met deze gegevens kunt u het pakket volgen tot het bij u thuis is afgeleverd.

Wij versturen de meeste pakketten met PostNL. Daarnaast maken wij voor sommige zendingen gebruik van DHL of Transmission, bijvoorbeeld wanneer u een extra groot pakket besteld. Bij vragen over de bezorging verzoeken wij u eerst het pakket te traceren en de mailbevestiging te lezen alvorens telefonisch contact met ons op te nemen. Zolang u nog geen mail hebt ontvangen met het track en trace nr. is de bestelling nog niet verzonden.

Meer weten over levertijden? Bekijk ook onze info pagina: Levertijd bestelling

Post NL

U kunt met uw track en trace code 24 uur per dag uw pakket volgen via de website www.tracktrace.nl. Deze gegevens vindt u uiteraard ook terug in de bevestigingsmail. Als u hier of in de bevestigingsmail geen antwoord vindt op vragen over uw zending, zijn wij natuurlijk altijd bereid om u telefonisch verder te helpen.

DHL

Wij maken in sommige gevallen gebruik van DHL, bijvoorbeeld om een pakket rechtstreeks van een fabrikant aan uw adres te laten versturen om zo uw bestelling sneller bij u thuis af te kunnen leveren. Wanneer uw pakket met DHL verzonden is krijgt u uiteraard ook gewoon de tracking code per mail. De website voor het traceren van uw pakket is https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace

Transmission

Wanneer u een extra groot pakket besteld versturen we deze met Cargo vervoerder Transmission. Een motorkap, grote bumper of een zware accu kunnen niet via het pakketnetwerk van Post NL worden uitgeleverd. Wanneer uw pakket met Transmission verstuurd is kunt u hier uw pakket volgen: https://trans-mission.nl/

 

Afhalen


U kunt er voor kiezen om uw pakket af te halen bij ons magazijn in Groningen. Kies als verzendmethode: Afhalen. Ook wanneer u kiest voor afhalen moet u eerst via onze website bestellen.

Hebt u gekozen om de bestelling af te halen? Dan ontvangt een e-mail dat deze klaar ligt om af te halen. Wacht altijd op deze bevestiging,  zodat u niet voor niks naar ons toe rijdt.

 

Afhaallocatie/Magazijn:

Stavangerweg 15, 9723 JC Groningen

Maandag t/m vrijdag: 9.00-17.00 
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

 

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x