Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

AutoGlym Poets, Wax en Shampoo - Voorwindenparts

Autoglym

Alle soorten poets en reinigingsmiddelen voor uw carroserie, interieur en velgen.

Autoglym is een Brits bedrijf dat is opgericht in 1965. De onderhoudsproducten van Autoglym worden door zowel de professionele als de particuliere gebruiker overal ter wereld erg gewaardeerd. Ze staan bekend om hun uitzonderlijke werking en betrouwbare kwaliteit. De producten van Autoglym worden ontwikkeld volgens internationale kwaliteits- en milieunormen en verkregen een internationale reputatie als maatstaf voor producten van andere merken.

 Waarom Autoglym ?

Topmerken kiezen voor Autoglym Niet voor niets kiezen Jaguar, Aston Martin en het Honda Formule 1 team voor de Autoglym producten! Koninklijk In 1992 is Autoglym zelfs beloond met een Koninklijke Onderscheiding als leverancier van autoverzorgende producten door Hare Majesteit Koningin Elizabeth de Koningin Moeder, naast de reeds aanwezige onderscheiding van de Prins van Wales Royal Arms! AutoGlym werkt  samen met belangrijke autofabrikanten en race-teams om ervoor te zorgen dat de producten compatibel zijn met alle bestaande en nieuwe autolakken.

 Duurzaam

 Alle grondstoffen die gebruikt worden moeten aan strenge criteria voldoen. Als er aspecten van een formulering niet aan de eisen voldoen, gaat Autoglym terug naar af, totdat ze zeker weten dat het eindresultaat in alle opzichten duurzaam is.

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief wanneer u hiervan op de hoogte gehouden wilt worden.

AP Schroefset online bestellen

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x