Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Vloeistoffen

Uw auto kan niet functioneren zonder olie en koelvloeistof. Het is belangrijk deze op tijd te verversen zodat de levensduur van uw auto gewaarborgd is. In onze webwinkel vind u alle vloeistoffen voor uw auto. Dit varieert van stuurbekrachtigingsolie tot remvloeistof en van koelvloeistof tot motorolie.

Door uw kenteken in te geven vind u snel welke viscositeiten en specifieke olie er nodig is voor uw auto. Wilt u advies over de beste motorolie voor uw auto? Neem dan gerust contact met ons op.

Last van een lekkende motor of koelsysteem?

Wanneer een auto wat ouder wordt willen keerringen of afdichtingen wel eens gaan zweten of zelfs lekken. Om dit eenvoudig te verhelpen of in ieder geval te verminderen hebben wij een brede range additieven beschikbaar. Denk hierbij aan Bar's of LECWEC dat u eenvoudig aan uw koelvloeistof of motorolie toevoegt. Ook hebben we een breed assortiment brandstof additieven om bijvoorbeeld uw injectoren te reiningen en uw brandstofsysteem in topconditie terug te brengen.

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x