Mijn Garage
Uw garage is leeg
Zoek uw auto

Zoeken op kenteken

Zoeken op Automodel
U heeft nog geen auto geselecteerd. Geef uw kenteken op in het formulier om pasklare producten te zien

Zonneschermen

Privacy Shades en Sonniboy zonneschermen voor uw auto,

Zonneschermen voorkomen inkijk in uw auto en verkleinen daardoor de kans op inbraak. Daarnaast zorgen ze er natuurlijk voor dat de warmte en het felle licht van de zon buiten de auto wordt gehouden. Wij leveren universele en pasklare zonneschermen van Privacy Shades en Clim-Air. Deze systemen kenmerken zich door een eenvoudige installatie en een perfecte pasvorm.

Ruiten tinten zonder folie,

Na montage van onze pasklare Sonniboy of PrivacyShade zonneschermen lijkt het alsof uw ramen getint zijn. U kunt zelf de zonneschermen eenvoudig in en uitbouwen, bij verkoop van uw auto kunt u ervoor kiezen de schermen bijvoorbeeld weer los verkopen.

Monteren Sonniboy en PrivacyShades,

Het monteren van de zonneschermen in uw auto is eenvoudig. Voor de meeste ramen is het niet nodig clips te monteren, de schermen passen naadloos in de deurstijl. Voor het achterraam is het in de meeste gevallen wel nodig een paar clips op uw ruit te plakken waar de zonneschermen in rusten. Na montage kunt u met gemonteerde zonneschermen de zijruiten gewoon openen. De schermen blijven fungeren als zon en insectenfilter.

Wij gebruiken cookies. Door deze website te gebruiken accepteert u dat we cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Info
x